minimesse-2015-bakgrunn-940x400

Minimesse i Haugesund under filmfestivalen

Videvox vil for andre år på rad gjennomføre en kinospesifikk minimesse under filmfestivalen i Haugesund. Kjente leverandører vil igjen være tilstede med både produkter og representanter, og besøkende kan på denne måten få direkte tilgang til aktuelle produsenter og leverandører for noen av de mest solgte produktene og løsningene i Norge.

Videvox er klar over at ikke alle kinoer har mulighet til å dra på større internasjonale messer og tror derfor at det vil bli verdsatt at produsenter og leverandører kommer til våre kunder på vår hjemmebane. Vi håper denne messen vil være et viktig bidrag til deling av kompetanse og erfaringer i den norske kinobransjen, og at dette blir en tradisjon under den årlige filmfestivalen.

I løpet av messens åpningsdager vil besøkende kunne komme innom når det passer. Om ønskelig kan det avtales møtetidspunkter med aktuelle leverandører i forkant av messen, noe vi anbefaler dersom du har et tett tidsskjema under festivalen.

Messen vil by på høy kompetanse i et hyggelig og uformelt forum. Videvox ser frem til å møte alle våre kunder og leverandører i Haugesund!

Utstillere

utstillere

I år, som en del av det offisielle festivalprogrammet, har vi flyttet ned til Scandic Maritim hvor vi holder til i konferanserommet rett ovenfor hotellbaren.

Åpningstider:

Mandag 17 august – 09-19
Tirsdag 18 august – 09-18
Enkel servering.

Ved spørsmål eller forespørsel om møte:
Mats Klevjer – 91813636
mats@videvox.no

Kart:

Scandic Maritim – Google Maps