qscnews

Nyheter i 2015 fra QSC Audio

Her er siste nytt på lydfronten fra amerikanske QSC Audio. Alle produktene er tilpasset for fremtidige oppgradering til neste generasjons lydsystemer som for eksempel Dolby Atmos og Barco Auro 11.1.

QSCSR1290

QSC SR-1290 – 4 Ohms

QSC lanserer en ny surroundhøyttaler, SR-1290, spesielt utviklet for neste generasjons lydsystem. Modellen er utstyrt med en 12 tommer koaxialt høyeffektselement og har lik design som de øvrige modellene i SR-serien.

Høyttaleren er QSCs kraftigste surroundhøyttaler med 400w utgangseffekt og 96 dB sensitivitet. Den kan, takket være en 4 Ohms innstilling, drives av mindre kraftfulle forsterkere. Dette kan medvirke til lavere investeringskostnad for lydsystemet.

Se denne linken for mer informasjon:
http://qsccinema.com/marketing/all-new-sr-1290/


DPA-series

Nytt om forsterkerne i DPA/DPA-Q-Serien

Samtlige tre modeller av DPA-Q-forsterkerne er nå i produksjon, og DPA 4.2Q har blitt levert siden august 2014. Som alle modellene i DPA/DPA-Q-serien er DPA 4.2Q er høyeffektsforsterker, kapabel til å levere 700 watt spikeffekt i 4 Ohm. En perfekt match til den nye surroundhøyttaleren SR-1290!

DPA-SERIEN
DPA-serien består av Klass D 4-kanalsforsterkere som håndterer ekstreme effekter. Per nå finnes det tre modeller og hver modell har en DSP-krets fro crossover og equalizer i et kompakt 2HE rack-chassi.

Se denne linken for mer informasjon:
http://qsccinema.com/marketing/power-amplifier-redefined/

DPA-Q-SERIEN
Forsterkerne i denne serien deler de fleste egenskapene og utgangseffekten med forsterkerne i DPA-serien, men DSP-kretsen er erstattet av nettverkskontroller for tilkobling til Q-Sys-plattformen.


q-sys

Q-SYS FOR KINO

Q-Sys er verdens kraftigste og mest fleksible digitale lydnettverksplattform, noe som gjør Q-Sys Core prosessoren til det perfekte produkt for digitalkino. Den innfrir alle krav som stilles, og håndterer objektbasert lyd (Atmos, Auro) på en ypperlig måte. Med den økte etterspørselen etter slike lydløsninger har også etterspørselen etter lydsignalprosessering og routing økt, noe QSC her tar høyde for.

Q-Sys Core 250i har 64 kanalers nettverkskapasitet og Q-Sys Core 500i tilbyr hele 128 kanalers nettverkskapasitet. Både 64 og 128 er et imponerende antall kanaler, men tenk på at hvert frekvensband i flerveisfronthøyttalere og surroundhøyttalere i et objektbasert system krever en separat nettverkskanal. Dette øker behovet for antall kanaler raskt.

Core 500i er det logiske og mest kostnadseffektive valget for selv de største Atmos og Auro installasjoner. Om dagen er også DTS MDA-formatet (multi-dimensional audio) i ferd med å få feste i markedet. Med en Core 500i er man sikret også for dette systemet da den er kapabel til å håndtere MDAs objektbaserte filer – uten behov for en ekstra prosessor!